ეს რეცეპტი ყველას უყვარს!
ტრადიციულად ამ კერძს ქათმის ბარკლებისგან ამზადებდნენ.
ინგრედიენტები
- ქათმის ფილე 2 ცალი
- ხორბლის ფქვილი 50გ
- საფანელი 50გ
- კარაქი 110გ
- პომიდვრის პასტა 3 სუფრი სკოვზი
- სოუსი ჩილი 1 სუფრის კოვზი
- ნიორი 1 კბილი
- მარილი 0,5 ჩაის კოვზი
- შავი წიწაკა გემოვნებით
მომზადება
- პომიდვრის სოუსს დაუმატეთ 60გ გამღვალი კარაქი, შაქარი, ჩილი, მიორი და წიწაკა.
- ქათმის თითოეული ფილა გაჭერით შუაზე. ამოავლეთ ფქვილში და სოუსში, შემდეგ საფანელში.
- დარჩენილი კარაქი გაალღვეთ 2 წუთი 200 გრადუსზე. დაუმატეთ ხორცი და გამოაცხეთ 200 გრადუსზე 30 წუთი.
გემრიელად მიირთვით!