მე მსხალს ზამთრისთვის ყოველთვის ასე ვინახავ

766

ინგრედიენტები

  • 1,5კგ მსხალი
  • 1,2კგ შაქარი
  • 0,5 ჩაის კოვზი ლიმონის მჟავა

მომზადება

1.მსხალს მოაშორეთ ზედმეტი ნაწილები და გარეცხეთ.

2.მოათავსეთ ქვაბში და მოაყარეთ შაქარი, რათა გაუშვას წვენი.

3.დააფარეთ თავსაფარი და მოხარშეთ 5 წუთი. ცოტა გააგრილეთ და ისევ მოათავსეთ ცეცხლზე. დაუმატეთ ლიმონის მჟავა და გააგრძელეთ ადუღება.

4.მზა მსხალი გადაანაწილეთ ქილებში, მოასხით სიროპი და შეფუთეთ.

გემრიელად მიირთვით!