ინგრედიენტები
- 1,5კგ მსხალი
- 1,2კგ შაქარი
- 0,5 ჩაის კოვზი ლიმონის მჟავა
მომზადება
1.მსხალს მოაშორეთ ზედმეტი ნაწილები და გარეცხეთ.
2.მოათავსეთ ქვაბში და მოაყარეთ შაქარი, რათა გაუშვას წვენი.
3.დააფარეთ თავსაფარი და მოხარშეთ 5 წუთი. ცოტა გააგრილეთ და ისევ მოათავსეთ ცეცხლზე. დაუმატეთ ლიმონის მჟავა და გააგრძელეთ ადუღება.
4.მზა მსხალი გადაანაწილეთ ქილებში, მოასხით სიროპი და შეფუთეთ.
გემრიელად მიირთვით!