ქათმის ფილე ბაფალო ღუმელში

831

ეს რეცეპტი ყველას უყვარს!

ტრადიციულად ამ კერძს ქათმის ბარკლებისგან ამზადებდნენ.

ინგრედიენტები

  • ქათმის ფილე 2 ცალი
  • ხორბლის ფქვილი 50გ
  • საფანელი 50გ
  • კარაქი 110გ
  • პომიდვრის პასტა 3 სუფრი სკოვზი
  • სოუსი ჩილი 1 სუფრის კოვზი
  • ნიორი 1 კბილი
  • მარილი 0,5 ჩაის კოვზი
  • შავი წიწაკა გემოვნებით

მომზადება

  1. პომიდვრის სოუსს დაუმატეთ 60გ გამღვალი კარაქი, შაქარი, ჩილი, მიორი და წიწაკა.
  2. ქათმის თითოეული ფილა გაჭერით შუაზე. ამოავლეთ ფქვილში და სოუსში, შემდეგ საფანელში.
  3. დარჩენილი კარაქი გაალღვეთ 2 წუთი 200 გრადუსზე. დაუმატეთ ხორცი და გამოაცხეთ 200 გრადუსზე 30 წუთი.

გემრიელად მიირთვით!