კენკრის შენახვის საუკეთესო მეთოდი: ხარშვის, ქილის და შაქრის გარეშე.

1050

ადრე სწორ მეთოდად ჯემის ხარშვა ითვლებოდა, მაგრამ ამ პროცესისას ბევრი სასარგებლო ნივთიერება კარგავს ძალას და ფუნქციას. ამიტომ მოდით სხვა ხერხი გამოვიყენოთ. ეს მეთოდი მეტად მარტივი, სწრაფი და სასარგებლოა.

ასე თქვენ ნებისმიერი კენკრის შენახვა შეგიძლიათ.

თქვენ მხოლოდ ბლენდერი და ერთჯერადი გამოყენების პლასტმასის კონტეინერები დაგჭირდებათ.

გადაარჩიეთ კენკრა, მოაცილეთ დაზიანებულები და ასევე კურკებიც.

ყველაზე ლამაზი კენკრა დროებით გადაინახეთ.

დარჩენილი კენკრა მოათავსეთ ბლენდერში. შეგიძლიათ არ დაუმატოთ შაქარი.

მთელი კენკრა მოათავსეთ კონტეინერში და შემდეგ დაასხით დაბლენდერებული მასა.

სავსე კონტეინერები შეინახეთ მაცივარში.

გემრიელად მიირთვით!