ბადრიჯნის პასტის რეცეპტი

1266

იმისათვის, რომ შეინარჩუნოთ ლამაზი ფიგურა და ამავდროულად მიირთვათ გემრიელი კერძები, უნდა შეარჩიოთ სასარგებლო პროდუქტებისგან შემდგარი სწორი რეცეპტი.

ჯანსაღი კვება არ უნდა აგერიოთ დიეტაში, მაგრამ აუცილებელია, რომ სასარგებლო ხილი და ბოსტნეული უფრო ხშირად მიიღოთ.

პასტა სენდვიჩისთვის

დიეტური პასტა სენდვიჩებისთვის მზადდება ბადრიჯნისგან, თხილითა და ნივრით. მისი მომზადება ძალიან მარტივია, იგი იდეალურია წასახემსებლად.

ინგრედიენტები

  • 3 ც ბადრიჯანი
  • 40 გრ ნიგოზი
  • 2 კბილი ნიორი
  • 20 მლ წყალი
  • 0,5 ჩ.კ. ორეგანო
  • 1 მწიკვი კვლიავი
  • პილპილი და მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი

1. გარეცხეთ ბადრიჯანი და დაჩხვლიტეთ რამდენიმე ადგილას.

2. დაალაგეთ ბადრიჯანი საცხობ ლანგარზე და გამოაცხვეთ ღუმელში 180 გრადუსზე 30 წუთით. ბოსტნეულის უფრო სწრაფად მოსამზადებლად გაჭერით ბადრიჯანი შუაში.

3. როდესაც ბადრიჯანი დარბილდება, გაახვიეთ იგი პოლიეთილენის პაკეტში 5 წუთით, შემდეგ კი გათალეთ.

4. დააქუცმაცეთ ნიგოზი ყავის საფქვავში ან ბლენდერში.

5. კარგად დააბლენდერეთ ბადრიჯანი, ნიორი, მარილი, სანელებლები და ნიგოზი.

6. დაუმატეთ წყალი და კიდევ ერთხელ კარგად დააფქვიეთ. მასა პასტისებრი უნდა იყოს, სქელი არაჟნის მსგავსი.

პასტა სენდვიჩებისთვის მზადაა!