ასეთი ნოყიერი კერძი ყაბაყისგან ძალიან მარტივად მზადდება. დღეს ჩვენ საოცარი კერძის მომზადებაში დაგეხმარებით.
ინგრედიენტები
- 2-3 ყაბაყი
- 300გ ხორცი
- 1/4 ჩაის კოვზი მარილი
- 1/4 ჩაის კოვზი წიწაკა
- 2 სუფრის კოვზი ფქვილი
- 2 კვერცხი
- 3 ჩაის კოვზი რძე
მომზადება
1.დაჭერით ყაბაყი.
2.ამოჭერით ყაბაყის გული. შეგიძლიათ ხორცთან ერთად გამოიყვანოთ.
3.ამოავსეთ ყაბაყის გული ფარშით. ცომისთვის ათქვიფეთკვერცხი, რძე, მარილი და წიწაკა.
4.ამოავლეთ ფქვილში, შემდეგ კვერცხში, შეწვით ორივე მხრიდან.
5.შეწვით საშუალო ცეცხლზე 15-20 წუთი. უმჯობესია ტაფას დააფაროთ თავზე.
გემრიელად მიირთვით!