ფრანგული სოსისების რეცეპტი გერმანელი ძიძისგან

638

ამ კერძის მოზადება უმარტივესია!

ინგრედიენტები

  • 1,5კგ ხბოს ხორცი
  • 3,5კგ ღორის ხორცი
  • 9გ ნიტრიტის მარილი
  • 9გ მარილი
  • 1ლ გაყინული წყალი
  • 2გ დაფქული სურნელოვანი წიწაკა
  • 1გ ნიგოზი
  • 1გ გამომშრალი ნიორი
  • 1/4 ჩაის კოვზი კარდამონი
  • 1/4 ჩაის კოზი კორიანდრი
  • 1 ჩაის კოვზი დაფქული შავი წიწაკა
  • კოლაგენური გარეკანი სოსისებისთვი

მომზადება

1.ხორცსაკეპში გაატარეთ ხბოს ხორცი.

2.ხორცს დაუმატეთ 1/3 მარილი და სანელებლები. მასას მოასხით 350მლ წყალი. დააქუცმაცეთ ფარში. აკონტროლეთ ტემპერატურა, რათა არ გადაცდეს 10 გრადუსს.

3.ეს პროცედურა ორჯერ გაიმეორეთ. არ დაგავიწყდეთ წყლის დამატება.

4.მზა მასა მოათავსეთ ღრმა ჯამში და მოურიეთ ნიჩბით.

5.გარეკანი ამოავსეთ მიღებული მასით.

6.თუ თქვენ არ გაქვთ კოპტილინი, თერმო დამუშავებისთის დაგჭირდებათ ღუმელი. სოსისები მოათავსეთ ღუმელის ცხაურზე გაშლილად. ჩართეთ კონვექციის რეჟიმი და მოამზადეთ კერძი 85 გრადუსზე 50-60 წუთი.

7.მომზადების შემდეგ სოსისები დატოვეთ ერთი ღამით.

გემრიელად მიირთვით!