ინგრედიენტები
- ღორის ხორცი (კისერი) 250გ
- კარტოფილი 50გ
- ხახვი 1 ცალი
- ნიორი 90მლ
- მცენარეული ზეთი 90გ
- პომიდორი
- ბაზილიკი და კამა
მომზადება
- გაასუფთავეთ ნიორი. კარტოფილი გათალეთ და დაჭერით. დააქუცმაცეთ მწვანილი. დაჭერით ღორის ხორციც. ცხელ ტაფას მოასხით ზეთი.
- შეწვით ხორცი ტაფაზე. მრგვლად დაჭერით ხახვი. ხორცს მოაყარეთ ხახვი.
- კარტოფილი შეწვით ფრიტურში, მოაყარეთ მარილი და დაუმატეთ ტაფაზე არსებულ მასას. კარგად მოურიეთ. დაჭერით ნიორი წვრილად.
- ტაფაზე არსებულ მასას მოაყარეთ ნიორი, მწვანილი და სანელებლები.
- მოაყარეთ პომიდორი და მოურიეთ.
გემრიელად მიირთვით!