ამ კერძისთვის ინგრადიენტები საოცრად არის შეხამებული ერთმანეთს.
თევზი ფრანგულად პომიდორთან ერთად – ძალიან სასარგებლო ვახშამია!
ღურკანას გარდა სხვა სახეობის თევზის გამოყენებაც შეგიძლიათ.
ინგრედიენტები
- ღურკანა 350გ
- პომიდორი 1 ცალი
- ყველი 70გ
- არაჟანი 3 სუფრის კოვზი
- მაიონეზი 3 სუფრის კოვზი
- მარილი გემოვნებით
- შავი დაფქული წიწაკა გემოვნებით
- სანელებლები თევზისთვის გემოვნებით
მომზადება
1.დაჭერით თევზი. მოაყარეთ მარილი, წიწაკა და სანელებლები. მოასხით არაჟანი და მაიონეზი.
2.დაჭერით პომიდორი და გადაანაწილეთ თევზზე, მოაყარეთ მარილი. ზემოდან მოაყარეთ გახეხეილი ყველი.
3.გამოაცხეთ 180 გრადუსზე 40-50 წუთი.
გემრიელად მიირთვით!