ხორცის პური – კერძი, რომელიც წინა თაობას კარგად ახსოვთ. საბჭოთა კავშირის პერიოდში აცხობდნენ “საქონლის”, “ლორის” და “ჩაის” პურებსაც. ჩვენს დროში ამ კერძმა დაკარგა პოპულაროობა
ამ კერძში მისი სიმარტივე და შეუდარებელი გემო მომწონს. არ დაგჭირდებათ ძვირიანი ფილე და ფარში.
2.მოამზადეთ დარჩენილი ინგრედიენტები. დააჭერით ყველი, გახეხეთ სტაფილო, დაჭერით ხახვი და ჩატეხეთ კვერცხი სანელებლებით.
3.ფარში მოათავსეთ ჯამში და დაუმატთ ზემოთ ჩამოთვლილი ინგრედიენტები. კარგად მოურიეთ.
4.ფარში გადაიტანეთ ფორმაში. გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე 40 წუთი. მზა პურს გადაუსვით კეჩუპი.
გემრიელად მიირთვით!