პუდინგი – ინგლისში ძალიან პოპულარული კერძია. სტაფილო ძალიან მიყვარს, მისგან მომზადებულ დესერზე უარს ვერასოდეს ვიტყვი.
მე ამ პუდინგს ჟელატინის გარეშე ვამზადებ. შემასქელებლად ვიყენებ აგარ-აგარს.
ინგრედიენტები
- სტაფილო 500გ
 - რძე 550მლ
 - შაქარი 120გ
 - მშრალი რძე 10გ
 - აგარ-აგარი 15გ
 - წყალი 200მლ
 - მარილი
 
მომზადება
1.გაასუფტავეთ სტაფილო და გახეხეთ. ქვაბში ჩაასხით წყალი და დაუმატეთ აგარ-აგარი, მოურიეთ.

2.სტაფილო გადაიტანეთ ქვაბში, მოასხით რძე და საშუალო ცეცხლზე დატოვეთ. აადუღეთ, დაუწიეთ ცეცხლს და მოხარშეთ 6-7 წუთი.

3.გააგრილეთ სტაფილო და ათქვიფეთ ბლენდერით. დაუმატეთ შაქარი, მშრალი რძე და მარილი, მოურიეთ.

4.ქვაბში მოათავსეთ აგარ-აგარი და დადგით ცეცხლზე. ადუღებისთანავე გადმოიტანეთ, მის ადგილას დადგით სტაფილოს მასა.

5.პიურეში ჩაასხით შემასქელებელიდა კარგად მოურიეთ. საშუალო ცეცხლზე აადუღეთ და მოხარშეთ 5-6 წუთი.

6.ფორმას წაუვით ცხიმი და ჩააფინეთ ქაღალდი. ჩაასხით მასა და შეინახეთ მაცივარში.

გემრიელად მიირთვით!
            








