სწრაფი გალუბცი, რომელსაც სამომავლოდაც ვყინავ

0
52

დღეს ჩვენ მოვამზადებთ გალუბცის პომიდვრისა და არაჟნის სოუსში. უგემრიელესია!

ინგრედიენტები

  • 250გ საქონლის და 250გ ღორის ფარში
  • 1 კომბოსტო
  • 200გ სტაფილო
  • 2 ხახვი
  • 500მლ მცენარეული ზეთი
  • 200გ არაჟანი
  • 100გ ბრინჯი
  • მარილი და წიწაკა

მომზადება

1.გარეცხეთ უმი ბრინჯი ცივი წყლით. დაასხით ცხელი წყალი, არ მოხარშოთ.

2.ამოჭერით კომბოსტოს რგოლები და მოათავსეთ ცხელ წყალში 5-10 წუთი.

3.გადაასხით ბრინჯის წყალი და გარეცხეთ. ბრინჯს დაუმატეთ ფარში, გადაურიეთ, მოაყარეთ სანელებლები.

4.გადაახვიეთ გალუბცი.

5.წვრილად დაჭერით ხახვი. სტაფილო გახეხეთ და ხახვთან ერთად მოთუშეთ.

6.დაუმატეთ ტაჭყლეტილი პომიდორი და მოთუშეთ 5 წუთი.

7.ფენა-ფენად ააწყეთ კერძი. ბოლოს სოუსმა მთლიანად უნდა დაფაროს გალუბცი. მოასხით არაჟანი და დააფარეთ თავსაფარი.

8.გამოაცხეთ 200 გრადუსზე 1,5 საათი.

გემიელად მიირთვით!

პასუხის გაცემა

გთხოვთ დაწერეთ კომენტარი!
გთხოვთ ჩაწეროთ თქვენი სახელი