შემწვარი ბადრიჯანი სანელებლებში, რომელსაც ხორცისგან ვერ გაარჩევთ

1577

ყველას არ უყვარს ბადრიჯანი. მისი მომზადების უამრავი მეთოდი არსებობს. დაბალკალორიულობის მიუხედავად ის შეიცავს უამრავ ვიტამინს და მინერალს.

ბადრიჯანი ხელს უშლის ქოლესტერინის წარმოქმნას.

ინგრედიენტები

  • 1,2კგ ბადრიჯანი
  • 400გ ტკბილი წიწაკა
  • 5-10 კბილი ნიორი
  • 1/3-1 მწარე წიწაკა
  • 30გ შაქარი
  • 30გ ძმარი
  • 1 ჩაის კოვზი ქვის მარილი
  • 30გ მცენარეული ზეთი

მომზადება

1.კარგად გრეცხეთ ბადრიჯანი, დაჭერით მრგვლად, მოაყარეთ მარილი, მოურიეთ და დატოვეთ 30 წუთი. ამ დროის გასვლის შემდეგ გარეცხეთ ბოსტნეული.

2.გააცხელეთ ტაფა, დაუმატეთ ზეთი და შეწვით ბადრიჯანი.


3.გაასუფთავეთ ბულგარული წიწაკა, მწარე წიწაკა, ნიორი და დააბლენდერეთ.


4.მიღებულს მოასხით მწარე სოუსი. დაუმატეთ ძმარი, შაქარი და მარილი.

გემრიელად მიირთვით!