თქვენ არ მოგიწევთ გულსართის კომბოსტოში გადახვევა. მე ვეცდები დღეს ორი კერძი გავაერთიანო ერთში. რათქმაუნდა გამოვა უზმოდ გემრიელი და არომატული!
ინგრედიენტები
- კომბოსტო 2 ცალი
- მრგვალი ბრინჯი 120-130გ
- ხახვი 4 ცალი
- კვერცხი 2 ცალი
- რძე 1 ჭიქა
- მაიონეზი 100გ
- მარილი 1 სუფრის კოვზი
- ძმარი 50 მლ
- ღორის ფარში 300გ
- სტაფილო 2 ცალი
- პომიდვრის პასტა 4 სუფრის კოვზი
- წყალი 500მლ
- კარტოფილი 500-700გ
- შავი წიწაკა
მომზადება
1.მოაჭერით ძირები კომბოსტოებს და მოხარშეთ 7-10 წუთი. სირბილისთვის ჩაასხით არაყი.
2.გააცხელეთ ტაფა და მოთუშეთ ხახვი, დაუმატეთ 1 გახეხილი სტაფილო.
3.მოხარშეთ ბრინჯი, ჩვენ გვჭირდება 500გ მზა პროდუქტი. ფარშს დაუმატეთ გახეხილი სტაფილო, ხახვი, მოთუშული მასა, კვერცხი, მარილი და წიწაკა.
4.აიღეთ სქელი საცხობი ფორმა. გაასუფთავეთ კარტოფილი და დაჭერით კუბიკებად, ნაწილი გადაიტანეთ ქვაბში.
5.განაცალკევეთ კომბოსტოს ფოთლები. გადაანაწილეთ კარტფილის ირგვლივ.
6.ნაღებს დაუმატეთ წყალი, რძე და პომიდვრის პასტა. კარტოფილს მოაყარეთ მარილი, წაუსვით მაიონეზი და მოასხით მიღებული სოუსი.
7.დააფარეთ ფორმას თავსაფარი და გამოაცხვეთ 200 გრადუსზე 1 საათი.
გემრიელად მიირთვით!