ერთმა გენიოსმა ადამიანმა თქვა: “ფრიტურში ყველაფერი უგემრიელესი გამოდის” დღეს ჩვენ ამ მეთდით ტოლმის მომზადება გადავწყვიტეთ.
ინგრედიენტები
- კომბოსტო 1 ცალი
- კვერცხი 4 ცალი
- მწვანე ხახვი 15გ
- სოიოს სოუსი 2 სუფრის კოვზი
- საფანელი გემოვნებით
- ქათმის ფარში 500გ
- ჯანჯაფილი 1 სუფრის კოვზი
- სიმინდის სახამებელი 2 სუფრის კოვზი
- წიწაკა ჩილი 1 ჩაის კოვზი
- მზესუმზირის ზეთი
მომზადება
1.კომბოსტოს მოაშორეთ უხეში მხარე. ქვაბში აადუღეთ მარილიანი წყალი. 1-1 წუთით ჩაუშვით კომბოსტოთ თითოეული ფოთოლი.
2.გააგრილეთ. ამასობაში მოამზადეთ შიგთავსი. ქათმის ფილეს დაუმატეთ კვერცხი, მწვანე ხახვი, სოიოს სოუსი და წიწაკა ჩილი.
3.დაუმატეთ ჯანჯაფილი და სახამებელი. მოურიეთ. თითოეული ფოთოლზე მოათავსეთ 1 სუფრის კოვზი შიგთავსი. დაახვიეთ რულეტისებურად.
4.დარჩენილი კვერცხი ათქვიფეთ. ამოავლეთ რულეტი კვერცხში და შემდეგ საფანელში. შეწვით 4-5 წუთი.
5.მზა რულეტები მოათავსეთ ქაღალდის ხელსახოცზე, რათა მოშორდეს ზედმეტი ცხიმი.
გემრიელად მიირთვით!