ხორცის რულეტის მომზადება კვერცხით და ყველით უმარტივესია, მთავარია მონდომება და ყევლაფერი გამოგივათ.
ინგრედიენტები
- ქათმის ფარში 600გ
- საფანელი 2 სუფრის კოვზი
- კვერცხი 3 ცალი
- კარაქი 30გ
- ყველი 150გ
- ორეგანო 0,5 ჩაის კოვზი
- მარილი და შავი წიწაკა გემოვნებით
მომზადება
1.ღრმა ჯამში მოათავსეთ ფარში, საფანელი, სანელებლები და მარილი. კარგად მოურიეთ.
2.მოხარშეთ კვერცხი, გააგრილეთ, დაჭერით კუბიკებად. გახეხეთ ყველი.
3.კარაქი წაუსვით პერგამენტს და მასზე გადაანაწილეთ ფარში. მოაყარეთ კვერცხი და ყველი.
4.გადაახვიეთ რულეტისებურად, მჭირდორ შეკარით ბოლოები.
5.რულეტები მოათავსეთ ტაფაზე და დაასხით წყალი, დააფარეთ თავსაფარი და შეწვით 10 წუთი ორივე მხრიდან.