ხორცის ოლადები

587

ხორცის ოლადები – ამ კერძზე ბავშვები გიჟდებიან.

ფარშით ოლადების მომზადება მე უკვე დიდი ხანია დავიწყე, ძალიან კმაყოფილი ვარ!

ინგრედიენტები

  • კარტოფილი 1კგ
  • საქონლის ფარში 500გ
  • კვერცხი 2 ცალი
  • ხახვი 1 ცალი
  • ხორბლის ფქვილი 3 სუფრის კოვზი
  • მზესუმზირის ზეთი 3 სუფრის კოვზი
  • მარილი გემოვნებით
  • შავი წიწაკა გემოვნებით

მომზადება

1.გაასუფთავეთ და გახეხეთ კარტოფილი, ხახვიც გხეხეთ წვრილად.

2.კარტოფილის მასას დაუმატეთ 2 კვერცხი და 3 სუფრის კოვზი ფქვილი. მოაყარეთ მარილი და წიწაკა გემოვნებით.

3.გააცხელეთ ტაფა. საშუალო ცეცხლზე შეწვით ოლადები.

4.ამასობაში ოლადებზე მოათავსეთ 1 სუფრის კოვზი ფარში, თავზე დააფარეთ გახეხილი კარტოფილი.

5.ორივე მხრიდან შეწვით ოლადები.

6.გადმოიტენთ ქაღალდის ხელსახოცზე, რათა მოშორდეს ზედმეტი ცხიმი.

გემრიელად მიირთვით!