ყაბაყი ალუბალთან ერთად – ზამთრის დესერტი!

715

ალბათ ამ დუეტმა ცოტა გაგაოცათ, მაგრამ მენდეთ ეს ნამდვილად გემრიელია!

ზამთრისთვის ყოელთვის ვამზადებ დიდი სუამოვნებით.

ინგრედიენტები

  • ყაბაყი 700გ
  • ალუბალი 300გ
  • წყალი 1,5ლ
  • შაქარი 200გ

მომზადება

1.გაასუფთავეთ ყაბაყი, დაჭერით. გარეცხეთ ალუბალი.

2.ფენებად მოათავსეთ ქილაში ეს ორი ინგრედიენტი.

3.სოდას დაუმატეთ შაქარი და მოხარშეთ სიროპი, აადუღეთ მასა. მიღებილი კი ჩაასხით ქილაში.

4.ქილას დააფარეთ თავსაფარი, ქვაბში აადუღეთ წყალი 10 წუთი. ქილა მოათავსეთ ქვაბში.

გემრიელად მიირთვით!