ებილი, გემრიელი, არომატული ბოსტნეულის ბისკვიტი. ამ კერძს ძალიან უხდება ნაღების სოუსი, ნივრით.
ინგრედიენტები
- ყაბაყი 2 ცალი
- კვერცხი 2 ცალი
- მარილი გემოვნებით
- წიწაკა გემოვნებით
- ყველი 200გ
- ხორბლის ფქვილი 125გ
- კარაქი გემოვნებით
- ბულგარული წიწაკა
მომზადება
- გარეცხეთ და გახეხეთ ყაბაყი.
- ბულგარული წიწაკა გაასუფთავეთ და დაჭერით.
- კვერცხი ათქვიფეთ მარილთან და შავ წიწაკასთან ერთად, დაუმატეთ ყაბაყი, გახეხილი ყველი და ბულგარული წიწაკა/
- მასას დაუმატეთ ფქვილი და ჩაასხით ცხიმით დამუშავებულ ფორმებში.
- გამოაცხეთ 200 გრადუსზე 25 წუთი.
გემრიელად მიირთვით!