ფარშის ძეხვი ტაფაზე – გენიალურობა სიმარტივეშია!

496

წვნიანი კატლეტები სადილზე ან ვახშამზე – კლასიკური ვარიანტია. იგივე ინგრედიენტებით ძეხვის მომზადება შეგვიძლია. მაგრამ დიასახლისები სახლში ძეხვს არ არმზადებენ ხშირად, ალბათ ეს ძალიან შრომატევადი საქმე გონიათ.

ეს რეცეპტი ყველაზე გამარტივებული ვარიანტია, ზედმეტი დეტალების გარეშე. გამოდის წვნიანი, ნაზი და უგემრიელესი.

ინგრედიენტები

  • ღორის ხორცი 550გ
  • ხახვი 1 ცალი
  • ნიორი 2 კბილი
  • რძე 100მლ
  • მზესუმზირის ზეთი გემოვნებით
  • მარილი
  • სანელებლები ხორცისთვის

მომზადება

1.დაჭერით ხორცი, ხახვი, ნიორი, დაუმატეთ რძე, მარილი და სანალებლები. დააბელნდერეთ.

2.მიღებული მასა მოათასვეთ საკონდიტრო ტომარაში.

3.ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი, ტმრით გადმოიტანეთ ხორცის მასა. შეწვით ორივე მხრიდან.

გემრიელად მიირთვით!