იცოდით რომ რძე და ქათმის ხორცი საუკეთესო დუეტია?

614

მომზადების ნიუანსებს შეუძლია კერძი თავიდან ბოლომდე შეცვალოს. ეს რეცეპტი ჩემთვის განსაკუთრებულად ძვირფასია, რადგან სწორედ მისი დამსახურებაა ჩემი კულინარიისადმი სიყვარული.

ინგრედიენტები

  • 500გ ქათმის ფილე
  • 1 ხახვი
  • 0,5 ჭიქა რძე
  • 2 კვერცხი
  • საფანელი
  • მარილი, წიწაკა და როზმარინი
  • მცენარეული ზეთი

მომზადება

1.დაჭერით ფილე.

2.დაბეგვეთ, მოაყარეთ მარილი და წიწაკა.

3.მოათავსეთ ნაჭრები ჯამში, დაუმატეთ ხახვი, როზმარინი, მარილი, წიწაკა და დაასხით რძე. დაამარინადეთ რძეში 1 საათი.

რამდენჯერმე გადაურიეთ.

4.ცალკე ჯამში ათქვიფეთ კვერცხი, დაუმატეთ რძე, რომელშიც მარინადდებოდა ხორცი. მოაყარეთ მარილი, წიწაკა.

5.გააცხელეთ ტაფაზე ზეთი.

6.ამოავლეთ კვერცხის მასაში ხორცი.

7.ორვე მხრიდან კარგად ამოავლეთ საფანელში.

8.შეწვით ორივე მხრიდან.

9.ძალიან უხდება ბოსტენულის სალათი.

გემრიელად მიირთვით!