სასარგებლო ძეხვის ახლის პირობებში მომზადება სავსებით შესაძლებელია.
ინგრედენტები
- 350გ ქათმის ფილე
- 350გ ღორის ხორცი
- 15გ მარილი
- 350გ ფილე
- 5 კბილი ნიორი
- 3 კვერცხი
- 5 სუფრის კოვზი სახამებელი
- წიწაკა და კაკალი ქინძი
დამატებით
- კეჩუპი
- არაჟანი
- ძირა
მომზადება
1.საქონლის ხორცი დაჭერით კუბიკებად. ქათმის ფილე დიდ დაჭრებად, ხოლო ღორის ხორცი საშუალო ნაჭრებად.
2.ხორცს დაუმატეთ სანელებლები, სახამელი, კვერცხი და მოურიეთ. გამოსაცხობ სილიკონის ფორმაში ჩააფინეთ ქაღალდი და მოათავსეთ ხორცი. დააფარეთ ხორცი და გამოაცხეთ 200 გრადუსზე 1 საათი.
3.ერთი საათის გასვლის შემდეგ ტემპერატურა ჩამოიყვანეთ 180 გრადუსამდე და გამოაცხეთ კიდევ 15 წუთი.
4.ძეხვი გამოიტანეთ ღუმელიდან, წაუსვით არაჟნის და კეჩუპის მიქსი, მოაყარეთ ძირა, გამოაცხეთ 10 წუთი 200 გრადუსზე.
5.გააგრილეთ ხორცი. მეტა გემრიელი იქნება თუ შეინახავთ 2-3 საათი მაცივარში.
გემრიელად მიირთვით!