დამარილებული ლორი ოდესურად

651

ოდესური ლორი – ხელოვნების ნიმუშია!

მისი მომზადება არ არის მარტივი, მაგრამ დღეს ჩვენ ამოცანას გაგიადვილებთ.

მოდით მოვამზადოთ!

ინგრედიენტები

  • ლორი 3კგ
  • შავი წიწაკა 15გ
  • მარილი 30გ
  • დაფნის ფოთოლი 5გ
  • ნივრის ფხვნილი 3 სუფრის კოვზი
  • ხორცის სანელებლები 3 სუფრის კოვზი

მომზადება

1.გაასუფთავეთ ლორი და დაჭერით.

2.დაუმატეთ მარილი, წიწაკა, დაფნის ფოთოლი. კარგად წაუსვით.

3.თითოეული ნაჭერი მოათავსთ ღრმა ჯამში ქერქით დაბლა. სანელებლები მოაყარეთ.

4.შეინახეთ მაცივარში 4 დღე. ამის შემდეგ გარეცხეთ და გააშრეთ, მოაყარეთ ნებისმიერი სანელებლები და ნიოი.

5.თითოეული ნაჭერი შეფუთეთ ქაღალდში და შეინახეთ მაცივარში 4 დღე.

გემრიელად მიირთვით!