ფოლგის გამოყენების ამ მეთოდით ნამდვილად კმაყოფილები დარჩებით – აუცილებლად სცადეთ!

622

ბუნებაში წასვლისას, დღის მთავარი კერძი – მწვადია. მე არ მინახავს ადამიანი, რომელსაც ესსაოცარი კერძი არ უყვარს.

დღეს ჩვენ მოვამზადებთ ბოსტნეულს გრილზე, რომელიც ძალიან უხდება ხორცს.

აუცილებლად სცადეთ, არ ინანაბთ!

ინგრედიენტები

  • ახალი კარტოფილი
  • ხახვი
  • შებოლილი ძეხვი ან სოსისი
  • 1 ლიმონი
  • მოხარშული სიმინდი
  • ნიორი
  • მარილი და წიწაკა
  • 2-3 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
  • მწვანილი

მომზადება

1.ბოსტნეული კარგად გარეცხეთ. არ გათალოთ კარტოფილი (დაჭერით ), გაასუფთავეთ ხახვი და დაჭერით  – მრგვლად. სიმინდი და ძეხვით დაჭერით.

2.გამოწურეთ წვანი ნახევარი ლიმონისგან, დაუმატეთ ზეთი და ნიორი.

3.ამოჭერით ფოლგისგან 12სმ ფორმა.

4.მოათავსეთ ბოსტენული ფოლგაში, მოასხით სოუსი და შეფუთეთ.

5.კარგად დააფიქსირეთ კუთხეები და შეწვით 10-15 წუთი.

გემრიელად მიირთვით!