ლავაშისგან ხემსის მომზადება არ წარმოადგენს სირთულეს.
დღეს ჩვენი რედაქცია სომხური სამზარეულოს რეცეპტი შემოგთავაზებთ.
ინგრედიენტები
- 400გ ფარში
- 1 ლავაში
- 3 კვერცხი
- 1 ხახვი
- მარილი და წიწაკა
მომზადება
1.ფარშს დაუმატეთ 2 კვერცხი, ხახვი, მარილი და წიწაკა. მოურიეთ.
2.ლავაში მოათავსეთ მაგიდაზე, გადაანაწილეთ ფარში და დაახვიეთ რულეტისებურად.
3.გამოაცხეთ 180 გრადუსზე 40 წუთი.
4.ცალკე ჯამში ათქვიფეთ კვერცხი და მომზადებამდე 10 წუთით ადრე წაუსვით რულეტებს.
გემრიელად მიირთვით!