ნივრის ფლინტი ღუმელში

871

თუ თქვენ დიდი ხანია მაღაზიის ჩიფსის ჩამნაცვლებელს ეძებთ, მაშინ ეს რეცეპტი თქვენთვისაა. ფლინტი გამოდის ძალიან არომატული და გემრიელი!

ინგრედიენტები

  • პური 1 ცალი
  • კარაქი 110გ
  • ნიორი 6 კბილი
  • ბექონდარა 20გ
  • როზმარინი 10გ
  • ზღვის მარილი გემოვნებით

მომზადება

1.ამ ფლინტის მოსამზადებლად ძველი პურიც გამოგადგებათ. დაჭერით პური, მოაშორეთ გვერდები.

2.ქვაბში გაალღვეთ კარაქი. დაუმატეთ დაქუცმაცებული ნიორი, ბექონდარა და როზმარინი. მოხარშეთ დაბალ ცეცხლზე მანამ, სანამ ნიორი არ შეიცვლის ფერს.

3.10 წუთის შემდეგ კარაქიდან ამოიღეთ ბალახები და ნიორი. დააბლენდერეთ, მოაყარეთ მარილი გმოვნებით. პრს წაუსვით მიღებული პასტა და მოასხით კარაქი.

4.მიღებული ფლინტები გრილზე მოათავსეთ 1-2 წუთი.

გემრიელად მიირთით!