ინგრედიენტები
- ქათამი (ფილე, ბარკალი კანის გარეშე) 6 ცალი
- ქათმის ბულიონი 1ლ
- თეთრი ლობიო 2 ქილა
- ცერეცო 2 ცალი
- პრასი
- ყაბაყი 1 ცალი
- მცენარეული ზეთი 1 სუფრის კოვზი
- ტარხუნა
- მარილი
- წიწაკა
მომზადება
- დაჭერით ქათმის ფილე. ლობიოსგან გადაასხით სითხე. დაჭერით ცერეცო.
- ქვაბში გააცხელეთ ზეთი და შეწვით ფილე.
- შემწვარი ფილე გადაიტანეთ თეფშზე, ზეთის დიდი ნაწილი გადაღვარეთ, ხოლო ქვაბი დააბრუნეთ ცეცხლზე. შეწვით ცერეცო და პრასი 10 წუთი.
- ფილე დააბრუნეთ ქვაბში, წამოადუღეთ და მოამზადეთ 5 წუთი. დაუმატეთ ლობიო და დაჭილი ყაბაყი. მოამზადეთ 5 წუთი. დაუმატეთ ტარხუნა.
გემრიელად მიირთვით!