ბოშური ოჯახური გოგრით და კარტოფილით, თითებს ჩაიკვნეტთ!

700

ამ რეცეპტმა დროის გამოცდას გაუძლო და დღეს ჩვენამდე მოაღწია!

ჩვენმა რედაქცია ეს რეცეპტი თქვენთვის გააუჯობესა, დღეს დიდი სიამაყით წარმოგიდგენთ მას!

ინგრედიენტები

  • 600გ ხორცი
  • 0,5კგ გასუფთავებული კარტოფილი
  • 200გ ხახვი
  • 0,5კგ გოგრა
  • 4-5 უფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
  • 1 ჩაის კოვზი მარილი
  • 1 ჩაის კოვზი პაპრიკა
  • ნახევარი ჩაის კოვზი დაქული შავი წიწაკა
  • 2 კბილი ნიორი

მომზადება

1.სტეიკი ამ კერძისთვის იდეალურია. დაჭერით სტეიკი და შეწვით 5-5 წუთი ორივე მხრიდან. შეგიძლიათ მოაყაროთ მარილი და წიწაკა.

2.ტაფაზე დაასხით ზეთი და კარგად გააცხელეთ. ცივი ხორცი ტაფაზე არ დადოთ.

3.დაჭერით ხახვი და გოგრა. კარტოფილი შეგიძლიათ ოდნავ სქლად დაჭრათ.

4.შემწვარი ხორცი გადაიტანეთ ტაფიდან, მის ადგილას მოათავსეთ კარტოფილი და გოგრა. 2-3 წუთში გადაურიეთ და გადმოაბრუნეთ ინგრედიენტები.

5.დაუმატეთ სანელებლები, მარილი და ხახვი. დააფარეთ თავსაფარი და მოთუშეთ 10 წუთი.

6.დარწმუნდით, რომ კარტოფილი მზადაა. დაუმატეთ ხორცი და შეწვით 5 წუთი. არ დაგავიწყდეთ ნივრის დამატება.

გემრიელად მიირთვით!