არაჟნის მასკარპონე

1048

იტალიური ხაჭოს ყველი მასკარპონე, მთელს მსოფლიოში ძალიან პოპულარულია. მისგან უამრავ კერძს და დესერტს ამზადებენ. სანელებლების დამატებია და უბრალოდ პურზე გადასმაც შეიძელბა.

მის მოსამზადებლა მხოლოდ არაჟანი დაგჭირდებათ!

უმჯობესია გამოიყენოთ ცხიმიანი არაჟანი.

ინგრედიენტები

  • არაჟანი 400გ

მომზადება

1.თუშფალანგი მოათავსეთ ჯამში. აიღეთ მარლა და 5 ფენად გადააფარეთ ჯამს.

2.მოათავსეთ არაჟანი და მარლა მჭიდროდ შეკარით.

3.დაელოდეთ 3-4 საათი, უმჯობესია მთელი ღამე. თუ არაჟანი ძალიან ცხიმიანია, მაშინ ზემოდან დაადეთ სიმძიმე 2-4კგ.

4.თუ კრემის მომზადებას გეგმავთ, მაშინ დაუმატეთ 2-3 სუფრის კოვზი შაქრის ფხვნილი და მოურიეთ.

გემრიელად მიირთვით!