ბუმბულივით ჰაეროვანი, რბილი, ფაფუკი და საოცრად გემრიელი ხაჭოს კვერები. სიტყვები ვერ აღწერს ამ საოცარ კერძს.

იდეალური ხაჭოს კვერები
რამდენიმე სიტყვა ინგრედიენტებზე. ხაჭო – ყველაზე მთავარი ინგრედიენტი ხაჭოს კვერებისთვის, მასზე ბევრი რამ არის დამოკიდებული. მე ვიყენებ ორ შეკვრა 5% ხაჭოს.

ცომისთვის მე ვიყენებ კვერცხის გულს. ფქვილს ვანაცვლებ მანანის ბურღულით. მისგან ცომუ უფრო ფაფუკი გამოდის.
ინგრედიენტები
- 400გ ხაჭო 5%
- 6 სუფრის კოვზი მანანის ბურღული
- 1 კვერცხის გული
- 1 შეკვრა ვანილი
- ხორბლის ფქვილი
- მცენარეული ზეთი
- საქრის ფხვნილი
- თაფლი
მოზმადება
1.ხაჭოს დაუმატეთ, კვერცხის გული, ვანილი და მანანის ბურღული.

2.მოურიეთ ერთგვაროვნებამდე. შეგიძლიათ გამოიყენოთ ბლენდერი.

3.ცომი დაასვენეთ 25-30 წუთი. ~
4.ცივი წყლით დაისველეთ ხელები და დააბურთავეთ ცომი.

5.მაგიდა დაამუშავეთ ფქვილით.

6.დააფარეთ ჭიქა და აგორავეთ ფქვილში.

7.უმჯობესია ნაკლებად შეეხოთ ცომს ხელით.

8.ცოტა დატკეპნეთ ხაჭოს კვერები.

9.გააცხელეთ ზეთი.
10.შეწვით ორივე მხრიდან 5-7 წუთი. დაახურეთ თავსაფარი.

11.მოაყარეთ შაქრის ფხვნილი.

12.მიირთვით თაფლთან ან ჯემთან ერთად.
გემრიელად მიირთვით!








