სენდვიჩი ძალიან კომფორტული საკვებია, როდესაც მოგზაურობა გიწევს.
მოდით დღეს ერთად ვიმოგზაუროდ საოცარ გემოებში და მოავამზადოთ ეს კერში.
ინგრედიენტები
- ავოკადო 4 ცალი
- ლიმონი 0,5 ცალი
- მწვანე ხახვი 1 სუფრის კოვზი
- ბულგარული წიწაკა 1 ცალი
- ჭარხალი 1 ცალი
- ჩედერი 60გ
- თაფლი 1 ჩაის კოვზი
- შავი წიწაკა და მარილი
- ხაჭო 1,4კგ
- ტოსტის პური 16 ცალი
- მწვანილი
მომზადება
- მოხარშეთ ჭარხალი, გაასუფთავეთ და გახეხეთ.
- ავოკადოს მოაშორეთ თესლი და კანი. მოასხით ლიმონის წვენი და დაჭყლიტეთ ჩანგლით.
- დაუმატეთ ხახვი და მოურიეთ. მიღებული მასა მოათავსეთ.
- კუბიკებად დაჭერით წიწაკა, დაუმატეთ გახეხილ ყველს და მეხუთედ ნაღების
- ჭარხალს დაუმატეთ თაფლი და ნაღების ყველი.
- გამოსაცხობ ფორმაში ჩაალაგეთ ტოსტის პურები. ზემოდან წაუსვით ჭარხლის მასა.
- ისევ პურის ფენა და შედეგ ავოკადოს პასტა.
- კიდევ ერთი პურის ფენა – ბულგარულის მასა და ისევ პური. მოათასვეთ მაცივარში 2 საათი.
გემრიელად მიირთვით!