დამწნილებული კომბოსტო – გერმანიიდან ჩამოტანილი რეცეპტი!

1116

ამ მწნილს განსხვავებულად 2 სანელებელი აქცევს. ეს ძირა და ღვიაა.

ინგრედიენტები

  • კომბოსტი 3კგ
  • მარილი 2 სუფრის კოვზი
  • ღვიის კენკრა 12 ცალი
  • ძირა 2 სუფრის კოვზი
  • ვაშლი 3 ცალი
  • წყალი 6 სუფრის კოვზი

მოზმადება

1.კომბოსტო გარეცხეთ და მოაშორეთ ზემოთა ფურცლები.

2.წვრილად დაჭერით.

3.კომბოსტო მოათავსეთ ღრმა ჯამში, მოაყარეთ ძირა და ხელით გადაურიეთ.

4.გახეხეთ ღვია, მოაყარეთ კომბოსტოს. დაჭერით მწვანე ვაშლი და ქილის ძირზე მოათავსეთ.

5.ვაშლზე მოათავსეთ კომბოსტო და ხელით დაპრესეთ. ისევ ვაშლი ფენა. 4 დღეში მწნილი მზად იქნება.

ამ სახით მომზადებული კომბოსტო შეგიძლიათ მოთუშოთ და გამოიყენოთ გარირად.

გემრიელად მიირთვით!