დიასახლისებს ხშირად აქვთ სარესტორნოკერძების რეცეპტები შენახული. ჩემთვის პრიორიტეტული მარტივი კერძების მომზადება, რადგან სამსაურიდან მოსულს არ მაქვს დრო 2 საათი ღუმეთან დავდგე. ეს რეცეპტი ჩემთვის ნამდვილ აღმოჩენად იქცა.
პირველ რიგში, ძალიან მოსახერხებელია! რბილი ხორცი და სამეფო გარნირი ერთდროულად ერთ ჭურჭელში მზადდება. ძალიან გემრიელია და არომატულია.
ინგრედიენტები
- ქათმის ბარკალი 6 ცალი
- ბრინჯი 300გ
- ქათმის ბულიონი 800მლ
- მარილი
- ზეთი
- ხახვი 1 ცალი
- კარრი 1,5 ჩაის კოვზი
- ბარდა 300გ
- შავი დაფქული წიწაკა
მომზადება
1.ბარკები გააშრეთ ხელსახოცით და მარილით დაამუშავეთ. შეწვით ზეთიან ტაფაზე.
2.დაუმატეთ დაჭერილი ხახვი და მოამზადეთ ხორცი 4 წუთი.
3.მოაყარეთ კარრი და წიწაკა, მოაყარეთ კარგად გარეცხილი ბრინჯი და მოასხით ბულიონი, ისე რომ დაიფაროს ხორცი.
4.როცა ბრინჯი მომზადდება მოაყარეთ ბარდა. კიდევ რამდენიმე წუთი და მზად არის!
გემრიელად მიირთვით!