დღეს ჩვენ მოვამზადებთ გალუბცის პომიდვრისა და არაჟნის სოუსში. უგემრიელესია!
ინგრედიენტები
- 250გ საქონლის და 250გ ღორის ფარში
- 1 კომბოსტო
- 200გ სტაფილო
- 2 ხახვი
- 500მლ მცენარეული ზეთი
- 200გ არაჟანი
- 100გ ბრინჯი
- მარილი და წიწაკა
მომზადება
1.გარეცხეთ უმი ბრინჯი ცივი წყლით. დაასხით ცხელი წყალი, არ მოხარშოთ.
2.ამოჭერით კომბოსტოს რგოლები და მოათავსეთ ცხელ წყალში 5-10 წუთი.
3.გადაასხით ბრინჯის წყალი და გარეცხეთ. ბრინჯს დაუმატეთ ფარში, გადაურიეთ, მოაყარეთ სანელებლები.
4.გადაახვიეთ გალუბცი.
5.წვრილად დაჭერით ხახვი. სტაფილო გახეხეთ და ხახვთან ერთად მოთუშეთ.
6.დაუმატეთ ტაჭყლეტილი პომიდორი და მოთუშეთ 5 წუთი.
7.ფენა-ფენად ააწყეთ კერძი. ბოლოს სოუსმა მთლიანად უნდა დაფაროს გალუბცი. მოასხით არაჟანი და დააფარეთ თავსაფარი.
8.გამოაცხეთ 200 გრადუსზე 1,5 საათი.
გემიელად მიირთვით!