დრიანიკები უკრაინული სამზარეულოს ნამდვილი მშვენებაა.

ინგრედიენტები
- 1კგ კარტოფილი
- 1-2 სუფრის კოვზი არაჟანი
- 2 ხახვი
- 2 კვერცხი
- 1,5 სუფრის კოვზი სახამებელი
- მარილი და წიწაკა გემოვნებით
- მცენარეული ზეთი
მომზადება
1.მესამედი კარტოფილი მოხარშეთ. დარჩენილი გახეხეთ.

2.გახეხილი კარტოფილი გაწურეთ.

3.დაუმატეთ გახეხილი ხახვო, მარილი და წიწაკა.
4.კვერცხის ცილა დაგული განაცალკევეთ. ათქვიფეთ ცილა და გული ცალ-ცალკე.

5.გახეხილი კარტოფილი დაუმატეთ პიურეს სახამებელტან, არაჟანთან და ათქვეფილ კვერცხთან ერთად.

6.კარგად მოზილეთ კარტოფილის ცომი. მიეცით მრგვალი ფორმა და შეწვით ზეთში.

7.შიგთავსად შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენთვის სასურველი პროდუქტები.
8.გემრიელად მიირთვით!









