შემწვარი ჭარხლის სალათი, რომელიც სუფრაზე უმალვე მთავრდება

1626

შემწვარ ჭარხალს უმატებთ მჟავე ვაშლს, კიტრს, კომბოსტოს და არაჟანს – ეს შედევრია!

ინგრედიენტები

  • 2 ჭარხალი
  • 2 სუფრის კოვზი არაჟანი
  • 0,5 კომბოსტო
  • 2 კიტრი
  • მცენარეული ზეთი
  • 1 მჟავე ვაშლი
  • ოხრახუში
  • მარილი გემოვნებით

მომზადება

1.ჭარხალი გაასუფთავეთ და დაჭერით კუბიკებად. შეწვით ზეთში 3 წუთი, დააფარეთ თავსაფარი და მოთუშეთ დამატებით 3 წუთი დაბალ ცეცხლზე.

2.დააქუცმაცეთ კომბოსტო, გადაიტანეთ ღრმა ჯამში. კიტრი და ვაშლი დაჭერით წვრილად და დაუმატეთ კომბოსტოს.

3.შემწვარი ჭარხალი დაუმატეთ დანარჩენ ინგრედიენტებს. წვრილად დაჭერით მწვანილი და ისიც მოათავსეთ ჯამში. მოაყარეთ მარილი და მოასხით არაჟანი. კარგად გადაურიეთ.

4.გემრიელად მიირთვით!