საუზმეზე ძალიან ხშირად ვამზადებ ყაბაყის ვაფლებს, რადგან ჩემს შვილებს ძალიან მოსწონთ.
ხრაშუნა ქერქი, რბილი და არომატული ვაფლები ძალიან უხდება ჩაის.
ინგერდიენტები
- 1 ყაბაყი
- 50გ ფქვილი
- 1 კვერცხი
- კამა
- მარილი და წიწაკა გემოვნებით
- მცენარეული ზეთი ვაფელნიცის დასამუშავებლად
მომზადება
1.ყაბაყი გარეცხეთ, გაასუფთავეთ და გახეხეთ. ხელით ნაზად გამოწურეთ.
2.მწვანილი დაჭერით წვრილად, დაუმატეთ ყაბაყს. ასევე დაუმატეთ კვერცხი, ამრილი და წიწაკა გემოვნებით. ბოლოს მოაყარეთ ფქვილი.
3.კარგად მოურიეთ ცომს.
4.ვაფელნიცას წაუსვით ცოტა ზეთი და გამოაცხეთ ვაფლები.
5.გემრიელად მიირთვით!