სალათს წიწაკით და ხორცით 10 წუთში ვამზადებ! ეს კერძი მოუხდება სადღესასწაულო მაგიდას და ნამდვილად გააოცებს თქვენს სტუმრებს.
ინგრედიენტები
- 0,5კგ ღორის ხორცი
- 1 ხახვი
- 1 ბულგარული წიწაკა
- 2 ლიმონი
- 1-2 სუფრის კოვზი ძმარი
- მწვანილი და მარილი გემოვნებით
მომზადება
1.ლიმონი დაჭერით სამკუთხედებაად. არ გათალოთ ლიმონი.
2.გაასუფთავეთ ხახვი და დაჭერით წვრილად. ლიმონს დაუმატეთ ხახვი და მოასხით ძმარი.
3.შემწვარი ან გამომცხვარი ხორცი დაჭერით, ასევე დაჭერით ბულგარული წიწაკა.
4.წვრილად დაჭერით მწვანილი.
სალათს მოაყარეთ მარილი და მოურიეთ.
5.სალათი შეგიძლიათ მიირთვათ მომზადებიდან 1 საათის შემდეგ.
გემრიელად მიირთვით!