ბრუსკეტა პომიდვრით და ბადრიჯნით

1563

ახ, იტალია! რამდენი გემრიელი კერძი გვაჩუქე. თითოეული კერძში იგრძნობა იტალიური სულისკვეთება.

ინგრედიენტები

  • ბადრიჯანი 300გ
  • პომიდორი 200გ
  • ხახვი 1 ცალი
  • ნიორი 2 კბილი
  • ზეითუნის ზეთი 1 სუფრის კოვზი
  • ჩიბატტა 1 ცალი
  • პარმეზანი 15გ
  • ბაზილიკი
  • მარილი და წიწაკა გემოვნებით

მომზადება

1.დაჭერით ბადრიჯანო კუბიკებად, მოათავსეთ თუშფალანგში, მოაყარეთ მარილი და დატოვეთ 20 წუთი. გაასუფთავეთ ხახვი და ნიორი, დაჭერით წვრილად.

свежие баклажаны

2.გააცხელეთ ტაფა ზეითუნის ზეთით, შეწვით ხახვი და ნიორი. გარეცხეთ და გაწურეთ ბადრიჯანი, შეწვით ტაფაზე 5-7 წუთი.

жареные баклажаны

3.დაჭერით პომიდორი კუბიკებად და მოათავსეთ ტაფაზე. 3-5 წუთის შემდეგ მოაყარეთ ბაზილიკი, მარილი და წიწაკა. დაელოდეთ 1 წუთი და გადმოიტანეთ ცეცხლიდან.

жареные овощи

4.ჩიბატა დაჭერით და შეწვით ტაფაზე. მოათავსეთ ბოსტნეული და მოაყარეთ ყველი.

бутерброды с овощами

გემრიელად მიირთვით!