როგორ მოვამზადოთ მარილიანი ლორი ცხლად

823

ამ რეცეპტისთვის აუცილებელია, რომ ლორი იყოს ახალი!

ლორი – მაღალკაროლიური პრდუქტია, რომელიც საკმაოდ ცხიმიანია. ლორი ჩვენი ორგანიზმისთვის ძალიან საჭირო პროდუქტი ის აძლიერებს იმუნიტეტს, კუჭნაწლავის მოქმედებას არეგულირებს და ხელს უწყობს ორგანიზმში ნივთიერებების მიმოცვლას.

ინგრედიენტები

  • ლორი
  • 1ლ წყალი
  • 2 დაფნის ფოთოლი
  • 16 მარცვალი სურნელოვანი წიწაკა
  • 1 ჩაის კოვზი შავი წიწაკა
  • 8 კბილი ნიორი
  • 8 სუფრის კოვზი ნიორი

მომზადება

1.დაჭერით ლორი.

2.სალას მოასხით სუფთა წყალი. ამ წყალს ჩვენ კერძის მოსამზადებლად გამოვიყენებთ. მე 1ლ წყალზე გათვლილ ინგრედიენტებს ვიყენებ.

3.აადუღეთ წყალი და მასში ლორი და ნივრის გარდა ყველა ინგრედიენტები მოათავსეთ. დაელოდეთ 5 წუთი.

4.მეორე ქვაბის ძირზე მოათავსეთ ლორი და მესამედი ნივრის ნაწილი.

5.ლორს მოასხით მარინადი. ამ მდგომარეობაში გააჩერეთ 3 დღე.

6.ხელსახოცით გაამშრალეთ ლორი და საყინულეში მოათავსეთ 3 საათი. ლორი გადაანაწილეთ პაკეტებში.

მეტი პიკანყურობისთვის ლორი ამოავლეთ ნირისა და წიწაკის მასაში.

გემრიელად მიირთვით!