თუ თქვზი გიყვართ, მაშინ ეს კერძი აუცილელად მოგეწონებათ!
ამ კერძში იდეალურად არის დაბალანსებული გემოები, ხოლო თევზი პირში ლღვება.
ინგრედიენტები
- კვერცხი 3 ცალი
- ჭარხალი 150გ
- სტაფილო 150გ
- ქაშაყი 100გ
- ყველი 150გ
- მაიონეზი 2 სუფრის კოვზი
- ნიორი 2 კბილი
- ნიგოზი 25გ
- კვერცხის გული 3 ცალი
მომზადება
1.მოხარშეთ კვერცხი. გახეხეთ 3 კვერცხის გული, დაუმატეთ 60გ ყველი და მოხარშული ჭარხალი. დაუმატეთ დაჭყლეტილი ნიორი, 1 სუფრის კოვზი მაიონეზი და კარგად მოურიეთ.
2.გაჭერით ქაშაყის ფილე. მოხარშული ჭარხლისგან გააკეთეთ დისკები და მასზე მოათავსეთ დაჭრილი ქაშაყი, დააბურთავეთ.
3.მოხარშულ და გახეხილ სტაფილოს დაუმატეთ, 3 წვრილად დაჭრილი კვერცხის ცილა, 60გ ყველი, დაქუცმაცბული ნიგოზი, 1 სუფრის კოვზი მაიონეზი. ამ მასისგანაც გააკეთეთ ბურთები.
4.ნახევარი ჭარხლის ბურთულები ამოავლეთ ყველში, ხოლო ნახევარი სტაფილოს – გახეხილ კვერცხის გულში.
გემრიალდ მიირთვით!