ხორცის მომზადებისას დაშვებული შეცდომები, რომელსაც ყველა დიასახლისი უშვებს

619

ქათმის მოზმადების უამრავი მეთოდი არსებობს, მაგრამ დღეს ჩვენ ყველასაგან განსხვავებულს შემოგთავაზებთ.

ასეთი კერძის მომზადება არის უმარტივესი. მასში შემავალი ინგრედიენტების დამსახურებით კერძი გამოდის მსუყე და არომატული.

ინგრედიენტები

  • 2 ქათმის ფილე
  • 4 პომიდორი
  • 200გრ ადიგენური ყველი
  • 3 სუფრის კოვზი არაჟანი
  • 1 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
  • 1 კბილი ნიორი
  • მარილი და წიწაკა გემოვნებით
  • ოხრახუში

მომზადება

  1. დაჭერით ქათმის ფილე
  2. დაბეგვეთ, მოაყარეთ მარილი და წიწაკა.

3.წვრილად დაჭერით პომიდორი და მწვანილი, გახეხეთ ყველი.

4. არაჟანს დაუმატეთ ნიორი, მარილი და წიწაკა.

5.გახეხილ ყველს მოაყარეთ მწვანილი.

6. გამოსაცხობ ფორმაზე მოათავსეთ ფილე.

7.ქათამზე მოათავსეთ პომიდორი, არაჟანი და ყველი.

8.გამოაცხეთ 200 გრადუსზე 15 წუთი.

9.გააფორმეთ.

გემრიელად მიირთვით!