ხაჭოსა და რძის ბრინზა

1205

ყველი – ეს ჩემი საყვარელი პროდუქტია! მე მას სახლში ნატურალურად ვამზადებ.

დღეს მე ჩემს მეთოდს გაგიზიარებთ, რომელიც ძალიან მიადვილებს საქმეს.

სახლშ მომზადებულ ბრინზას მოხარშვა და დიდხანს გაწურვა არ შეიძლება. ის მზად 3 საათში იქნება. უმჯობესია აირჩიოთ მშრალი ხაჭო, ხოლო რძე პასტერიზებული. შეგიძლიათ დაუმატოთ სანელებლები, ნიგოზი.

ინგრედიენტები

  • ხაჭო 300გ
  • რძე 150მლ
  • ჟელატინი 10გ
  • პაპრიკა 1 ჩაის კოვზი
  • მწარე წიწაკის მარცვლები
  • მარილი გემოვნებით

მომზადება

1.ჟელატინს დაუმატეთ მარილი და ოთახის ტემპერატურის რძე. ჩაასხით ქვაბში. დაბალ ცეცხლზე გაალღვეთ ჟელატინი, მაგრამ არ წამოადუღოთ.

2.აჭო მოათავსეთ ჯამში და ოასხით რძე. ათქვიფეთ ყველაფერი და დაუმატეთ წიწაკა.

3.მასა მოატავსეთ კონტეინერებში და შეინახეთ მაცივარში 2-3 საათი.

გემრიელად მიირთვით!