ქათმის ფილე თხევად ცომში ნამდვილად უგემრიელესია!
შეგიძლიათ ფილეს ნაცვლად გამოიყენოთ ქათმის სხვა ნაწილი.
ინგრედიენტები
- კვერცხი 3 ცალი
- ფილწ 2 ცალი
- ნიორი 2 კბილი
- კარრი 2 სუფრის კოვზი
- სახამებელი 2 სუფრის კოვზი
- მზესუმზირის ზეთი გემოვნებით
მომზადება
- განაცალკევეთ ცილა და გული. დაჭერით ფილე.
- დაჭილ ხორცს დაუმატეთ კვერცხის გული, დაჭყლეტილი ნიორი, კარიი, 0,5 ჩაის კოვზი მარილი და სახამებელი. მოურიეთ.
- ათქვიფეთ ცილა აქაფებამდე.
- ქათმის ხორცი ამოავლეთ ცილაში და შეწვით ტაფაზე ორივე მხრიდან.
გემრიელად მიირთვით!