ქათამი კარით და ბრინჯით ტაფაზე

1246

დიასახლისებს ხშირად აქვთ სარესტორნოკერძების რეცეპტები შენახული. ჩემთვის პრიორიტეტული მარტივი კერძების მომზადება, რადგან სამსაურიდან მოსულს არ მაქვს დრო 2 საათი ღუმეთან დავდგე. ეს რეცეპტი ჩემთვის ნამდვილ აღმოჩენად იქცა.

პირველ რიგში, ძალიან მოსახერხებელია! რბილი ხორცი და სამეფო გარნირი ერთდროულად ერთ ჭურჭელში მზადდება. ძალიან გემრიელია და არომატულია.

ინგრედიენტები

  • ქათმის ბარკალი 6 ცალი
  • ბრინჯი 300გ
  • ქათმის ბულიონი 800მლ
  • მარილი
  • ზეთი
  • ხახვი 1 ცალი
  • კარრი 1,5 ჩაის კოვზი
  • ბარდა 300გ
  • შავი დაფქული წიწაკა

მომზადება

1.ბარკები გააშრეთ ხელსახოცით და მარილით დაამუშავეთ. შეწვით ზეთიან ტაფაზე.

2.დაუმატეთ დაჭერილი ხახვი და მოამზადეთ ხორცი 4 წუთი.

3.მოაყარეთ კარრი და წიწაკა, მოაყარეთ კარგად გარეცხილი ბრინჯი და მოასხით ბულიონი, ისე რომ დაიფაროს ხორცი.

4.როცა ბრინჯი მომზადდება მოაყარეთ ბარდა. კიდევ რამდენიმე წუთი და მზად არის!

გემრიელად მიირთვით!