ინგრედიენტები
- ფენოვანი ცომი (უსაფუარო)
შვეიცარიული ბეზე
- 2 ცილა
- 150გ შაქარი
- ვანილი
მომზადება
- ოთხკუთხედი ცომი გაყავით 4 ნაწილად.
- კარგად გააბრტყელეთ ცომის ფირფიტები.
- ფოლგისგან დაამზადეთ კონუსი. დაახვიეთ მასზე ცომი.
- გამოაცხვეთ 200 გრადუსზე.
- კრემის ინგრედიენტები გაალღვეთ წყლის აბაზანაზე და ამავდროულად ათქვიფეთ მაქსიმალურ სიჩქარეზე.
- ხვეულები ამოავსეთ კრემით და მოაყარეთ შაქრის ფხვნილი.
გემრიელად მიირთვით!