ინგრედიენტები
- ფენოვანი საფუარიანი ცომი
- ინდაურის ფარში 350გ
- სოკო 350გ
- ხახვი 1 ცალი
- კარაქი 60გ
- მაიონეზი 30გ
- კვერცხის ცილა 1 ცალი
- მარილი 5გ
- დაფქული წიწაკა 1გ
- მარგარინი 30გ
- ფქვილი 10გ
მომზადება
- კარაქში შეწვით დაჭრილი სოკო და ხახვი 5 წუთის განმავლობაში.
- დაუმატეთ მაიონეზი, მარილი, წიწაკა და დაელოდეთ 3 წუთი.
- ცალკე შეწვით დარში ხახვთან ერთად.
- სოკოს დაუმატეთ ფარში.
- გამოსაცხობ ფორმას წაუსვით მარგარინი და მოაყარეთ ფქვილი.
- ფორმაში ჩააფინეთ ცომი ისე, რომ გვერდებზე გადმოდიოდეს.
- მოათავსეთ შიგთავსი.
- ნამცხვრის ზედა ნაწილს წაუსვით კვერცხის ცილა.
- გამოაცხვეთ 190 გრადუსზე 35 წუთი.
გემრიელად მიირთვით!