სახლში მომზადებული ფრანგული ბაგეტი

1671

დღეს ჩვენ ფრანგული ბაგეტის მომზადებას გასწავლით!

საფტრანგეთში ყოფნისას, ყოველდღე მივირთმევდი ცხელ ბაგეტს, მსახლში დაბრუნების შემდეგ ძალიან მომენატრა მისი გემო. ამიტომაც ვისწავლე მისი სახლსი პირობებში მოზმადება და დღეს ამ ცოდნას თქვენ გაგიზიარებთ!

მომზადება

  • ხორბლის ფქვილი 550გ
  • წყალი 370მლ
  • მარილი 12გ
  • საფუარი 5გ

მომზადება

  1. ფქვილს დაუმატეთ მარილი და საფუარი. მოასხით წყალი და მოზილეთ ელასტიური ცომი.
  2. დაასვენეთ ცომი 30 წუთი.
  3. აუცილებლად დააფარეთ ცომს ხელსახოცი.
  4. ამოსული ცომი გაყავით 2 ნაწილად და დაასვენეთ 10 წუთი.
  5. ცომი დაამუშავეთ ხელით, გაადაახვიეთ დიდ რულეტად. მოაყარეთ ფქვილი, დააფარეთ ნამიანი ნაჭერი და დაასვენეთ 40 წუთი.
  6. ჩაჭერით პური და გამოაცხეთ 250 გრადუსზე 40 წუთი.

გემრიელად მიირთვით!