თუ თქვენ კომბოსტო არ გიყვართ, ეს აზრი დღეის შემდეგ შეგეცვლებათ.
დაბრაწული, გემრიელი, ხრაშუნა გარედან და რბილი შიგნიდან, შემწვარი კომბოსტო შეუძლებელია არ გიყვარდეთ.
ინგრედიენტები
- კომბოსტო
- 3 კვერცხი
- 6 სუფრის კოვზი ფქვილი
- ზეთი
- 1 ჭიქა საფანელი
- 50გ ყველი
- 1/2 ჩაის კოვზი კარრი
- მარილი
მომზადება
- კომბოსტო დაანაწევრეთ, მოათავსეთ ქვაბში, ჩაასხით წყალი, მოაყარეთ მარილი და მოათავსეთ ცეცხლზე. ადუღების შემდეგ მოხარშეთ 5 წუთი, გადაიტანეთ თუშფალანგზე.
- ღრმა ჯამში ათქვიფეთ კვერცხი კარრისთან ერთად, მოაყარეთ მარლი და ფქვილი. მოურიეთ, რათა მიიღოთ ერთგვაროვანი მასა.
- ცალკე ჯამში მოათავსეთ საფანელი და ყველი.
- კომბოსტო ამოავლეთ თხევად ცომში, შემდეგ კი საფანელისა და ყველის მასაში. შეწვით ზეთში.
გემრიელად მიირთვით!